Kullasparris
Lokalt - Småskaligt - Ekologiskt

BOENDE

Bo på vår sparrisgård och upptäck Kullabygden!
Kom och bo i vårt sparrishus och få en minnesvärd upplevelse med hem.
Sparrishuset är uppfört under 2012 och har hög standard. Det finns 2 sovrum samt allrum med två sängar i varje rum samt sovalkov med två extra bäddar (totalt 8 bäddar). Köket är välutrustat för allsidig matlagning. Badrummet är helkaklat med wc, dusch och bastu. Allrummet är väl tilltaget med soffgrupp. Hela huset har trådlös Internet via wifi.

Sänglinne och handdukar medtages.
Avresestädning finns som tillval för 750 kr.

Bytesdag är lördagar
Tillträde kl. 14
Avresa kl. 10

Högsäsong 29/6-17/8 (9 500 kr/vecka).
Sparrissäsong 27/4-29/6 (6 500 kr/vecka).
Lågsäsong resten av året (5 500 kr/vecka).
Weekend tors-sön, ej högsäsong (5 000 kr/weekend).
Dygnsuthyrning, ej högsäsong (2 000 kr/dygn). Tillägg om 500 kr/dygn vid fler än 5 personer.
Vid dygnshyra mån-ons under sept-april erbjuds halva dygnspriset på dygn 2 och 3. 

Vår sparrisgård ligger på en mycket vacker plats i Hässlebo utanför Jonstorp i Höganäs kommun. Under maj och juni är det högsäsong för vår ekologiska sparris. Vi odlar även säsongsgrönsaker och har några bisamhällen. Vår verksamhet är småskalig och vi delar gärna med oss av vårt kunnande inom odling till våra gäster.

Förhoppningsvis kan detta tillsammans leda till ökad inspiration för den matglade och till allt gott som Kullabygden kan erbjuda när det gäller råvaror av högsta klass. Beroende på säsong så erbjuder vi våra gäster att få vara med och skörda sparris och grönsaker för egen tillagning. Vi har även nära samarbeten med andra småskaliga odlare och producenter runt om i bygden och vi tipsar gärna våra gäster om var dessa finns. För de som önskar så erbjuder vi också möjlighet att komma ut på havet med vår snabba gummibåt (kontakta oss för mer info om intresse finns).

Gå till Stugknuten.com, Fritiden.se eller vrbo.com där det finns mer info och bilder samt bokningskalender!

www.stugknuten.com

www.fritiden.se

www.vrbo.com

Vägbeskrivning
Kör 10 km på väg 112 från E6 mot Höganäs, sväng mot Mölle vid Norra kustvägen i Jonstorp. Sväng sedan vänster mot Södåkra vid Jonstorps kyrka och kör ca 2 km till Hässlebovägen på höger sida. Kör ca 150 m på Hässlebovägen och sväng höger igen, kör därefter 300 m in mellan två gårdar.