main

Kullasparris 10 år

I år fyller Kullasparris 10 år och det firar vi med att utöka vår odling. Vi tackar för all hjälp vi fått från släkt och vänner denna veckan då vi planterat drygt 6000 nya plantor. Förra gången vi planterade var 2017 och det tar tre år innan en ny odling börjar ge full skörd.
Våren är i år senare än vanligt pga. kylan och vi har precis börjat skörda i våra tunnlar. I morgon lördag går första leveransen till två av våra återförsäljare Larsviken och ICA Nära UP Hallen och vi planerar att öppna upp här hemma fre-lör 7-8:e maj. Då hoppas vi att hela odlingen har börjat ge skörd beroende på hur temperaturen kommer vara.

Allt gott till alla sparrisälskare!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>