main

Årets första sparris

Nu har vi levererat vår/vårens första sparris! En kort cykeltur från oss i Hässlebo/Södåkra ner till det pittoreska fiskeläget Svanshall, ligger Svanshalls Krog. Bra utrymme mellan borden, utsökt mat och fin utsikt!
Omgivningen är vacker och varierande, en promenad längs med @Kullaleden bort mot stenbrottet i Svanshall, Bökebäck, Skäret eller ännu längre bort mot Arild rekommenderas.

Vår sparris går även att handla hos Larsviken och ICA UP Hallen i Viken samt hos Kulla Gunnarstorps Gårdsbutik. Vi återkommer när det börjar komma mer sparris och när vi kan börja leverera till våra övriga krogar respektive försäljningsställen. Försäljningen hemma på gården planerar vi att öppna fredagen den 1:a maj. Välkommen! Åsa och Johan


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>