main

Sparrisförsäljningen är slut för denna säsongen!

I morgon lördag 15 juni är sista försäljningsdagen för sparris denna säsongen. Vi har tyvärr endast begränsad mängd soppsparris att erbjuda för den som inte har förbeställt annat. Dock har det börjat komma en del andra grönsaker i vårt sortiment (se bild nedan).

NYHET!
En nyhet är att vi kommer hålla öppet på onsdagar mellan kl. 10-12 och kl. 16-19 med start 26 juni och framåt. En annan nyhet är att vi förutom Reko-ring Kullabygden, från och med 4 juli även kommer medverka i Reko-ring Helsingborg (utlämning ICA Mariastaden). Se mer på respektive Facebooksida där man får ansluta sig för att kunna se utbudet från respektive producent.

Välkommen att handla våra fina produkter!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>